Winkelen

Een dagje shoppen in Helmond Centrum wordt nu nog aantrekkelijker.

 

Je kon al Gepast Parkeren en daardoor zorgeloos de stad in gaan, zonder steeds op je horloge te hoeven kijken. Met de invoering van Gepast winkelen gaat Helmond nog een stap verder. Je kan nu zelfs parkeertegoed sparen bij de 40 winkels en horecazaken die zijn aangesloten bij Gepast winkelen. Ook kun je meedoen met leuke spaaracties.

 

Een bezoek aan het centrum van Helmond wordt zo niet alleen aantrekkelijker, maar ook nog eens voordeliger.

 

Hoe werkt het?

Gepast winkelen werkt heel simpel:

  1. Ben je lid van Gepast Parkeren? Dan kun je je parkeerpas activeren op de website www.vipzo.eu/aanmelden. Meld je eerst even aan met je e-mailadres en een wachtwoord en vervolgens kun je je pas koppelen door het pasnummer in te voeren
  2. Je parkeerpas is vanaf dan ook je spaarpas
  3. Neem je Gepast Parkeren-pas mee als je naar Helmond-Centrum gaat
  4. Bij het afrekenen bied je je parkeerpas aan. De ondernemer schrijft dan het parkeertegoed of de spaarpunten bij op je Gepast-account
  5. Door het parkeertegoed af te storten naar je stadsparkeren/gepast parkeren account,  wordt het tegoed verrekend in je parkeerkosten.

 

Welke zaken doen mee?
De ruim 40 winkels en horecazaken in Helmond Centrum die zijn aangesloten bij Gepast winkelen, zijn herkenbaar aan een Gepast-spaarvarken in hun zaak. Het is uiteindelijk de bedoeling dat steeds meer ondernemers aansluiten bij Gepast winkelen, zodat het op nog meer plekken mogelijk wordt om parkeertegoed te sparen.

 

 

Klik hier voor alle deelnemende winkels en horecazaken

 

 

Wat is Gepast Parkeren?
Met Gepast Parkeren kun je makkelijk, slim en voordelig parkeren in het centrum van Helmond. Meer informatie over de voordelen van Gepast Parkeren vind je op www.parkerenhelmond.nl.

 

Hoe kan ik lid worden?
Ben je nog geen lid van Gepast Parkeren en wil je ook profiteren van de voordelen? Meld je dan aan via de site www.parkerenhelmond.nl. Na een aantal dagen krijg je de parkeerpas thuisgestuurd. Die kun je dan vervolgens op www.vipzo.eu/aanmelden activeren voor Gepast winkelen. Je parkeerpas is vanaf dan ook je spaarpas.