Acties

GRATIS AANMELDEN (inclusief pas)

 

 

Afgeronde acties:

 

DECEMBER 2015 AKTIE:

 

Meld je GRATIS aan in de december maand !

 

 

DECEMBER 2014 AKTIE:

 

Meld je GRATIS aan in de december maand !

 

MEI 2014 AKTIE !!

 

Meld je aan in MEI en maak kans op een jaar lang gratis parkeren in het centrum van Helmond!


Voor de aktievoorwaarden, zie onderstaand

 

Meld je aan in mei en maak kans op een jaar lang gratis parkeren in het centrum van Helmond !

 

Meld iemand anders aan voor Gepast Parkeren, dan maak je allebei kans op een jaar gratis parkeren in het centrum van Helmond. Want in mei win je allebei. Of meld je zelf aan en maak ook kans op deze prijs.

 

Hoe gaat het in zijn werk:

 

Ben je klant van Gepast Parkeren? Motiveer dan je buurman, kennis, collega of familielid om zich in mei aan te melden voor Gepast Parkeren. Zodra deze persoon zich aangemeld heeft via www.parkerenhelmond.nl, kies voor "meld je hier aan", vul je onderstaand formulier in. Je maakt dan allebei kans op een jaar lang gratis parkeren in het centrum van Helmond. In juni wordt onder deze aanmelders 6 x een jaar gratis parkeren verloot.

 

 

Ben je zelf nog geen klant van Gepast Parkeren? Meld je dan in mei aan via www.parkerenhelmond.nl, kies voor "meld je hier aan" en vul vervolgens onderstaand formulier in. Onder deze aanmelders wordt 6 x een jaar gratis parkeren verloot.

 

 

Let wel, alvorens de aktieformulieren ingevuld kunnen worden, moet de aanmelding gedaan zijn via "meld je hier aan".Winnaars worden telefonisch op de hoogte gesteld in juni en uitgenodigd voor de prijsuitreiking.Bij de prijsuitreiking worden er foto's gemaakt voor publicatie in de media.Deze actie loopt van donderdag 1 tot en met zaterdag 31 mei 2014.

 

 

Introductie aktie (2012/2013):

 

Om de introductie van Gepast Parkeren in Helmond te vieren waren er een aantal acties, alle winnaars zijn inmiddels bekend gemaakt.

 

 

In november zijn 3 winnaars bekend gemaakt van een jaar gratis parkeren in het centrum van Helmond. Op 31-1-2013 zijn nog eens 5 winnaars bekend gemaakt van een jaar gratis parkeren en is de winnaar van de electrische scooter bekend gemaakt.

 

 

 

 

DE VOORDELEN VAN GEPAST PARKEREN

DE VOORDELEN VAN GEPAST PARKEREN

 • GRATIS aanmelden (inclusief pas)
 • Lager tarief in parkeergarages Boscotondo, City en Doorneind
  (€ 1,57 per uur i.p.v. € 2,10)
 • Maandag tot en met donderdag het tweede uur gratis parkeren, geldig tot 17.00 uur (parkeergarages Boscotondo, City en Doorneind)
 • Na sluitingstijd van de winkels slechts één uur betalen voor een hele avond parkeren (parkeergarages Boscotondo, City en Doorneind)
 • 20% korting op het parkeertarief bij het Elkerliek Ziekenhuis
 • Lager tarief in Parkeergarage Elzas, betalen per minuut (per minuut € 0,03, uurtarief € 1,80)
 • Betalen per 4 minuten in Parkeergaraage Boscotondo, City en Doorneind, afrekenen per maand
 • Geen boete als je wat later terug bij de auto bent
 • Niet meer in de rij staan
 • Gepast Parkeren in meer dan 160 gemeenten in Nederland

 

Lees alle voordelen >>