Nieuws

Een aantal Gepast Parkeren palen verdwijnen tijdelijk

10-09-2018

 

In Helmond vervallen op een aantal parkeerplaatsen de ticketautomaten. Hierdoor zullen ook tijdelijk een aantal Gepast Parkeren palen vervallen. Op korte termijn zullen deze vervangen worden door Gepast Parkeren palen op zonne-energie.

 

Het betreft o.a. de locaties: Parkweg, Steenweg, Noord-Koninginnewal, Zuid-Koninginnewal, Kanaaldijk Noord-Oost, Groenstraat, Christinalaan en Beelstraat-Noord.

 

Wij adviseren iedereen om de GRATIS Stadsparkeren parkeerapp te downloaden, zodat u op deze plaatsen nog steeds snel en eenvoudig kunt parkeren.

 

Indien u nog steeds wilt betalen met de PIN-pas moet u in de toekomst iets verder lopen dan u gewent bent, maar er is binnen loopafstand altijd een ticketautomaat aanwezig. Op korte termijn plaatst de Gemeente verwijsborden.

 

Gepast Parkeren wordt in Helmond door meer dan 19.000 abonnementhouders gebruikt. Zij parkeren met korting in de gemeentelijke parkeergarages Boscotondo, Doorneind of City. Op straat parkeren zij real-time met de pas of app waardoor zij nooit teveel betalen.

 

Nog geen lid van Gepast Parkeren?

 

Meld u nu GRATIS aan!