Nieuws

Gepast Winkelen

20-03-2019

Je komt thuis, ploft op de bank, pakt je telefoon en checkt de aanbiedingen van je favoriete winkel in Helmond. Eén van je vrienden laat weten dat je voordelig kunt parkeren als je iets koopt bij deze winkel omdat hij is aangesloten bij Gepast Winkelen. Via parkerenhelmond.nl klik je op de link voor meer informatie. Je wordt overspoeld met informatie; Gepast Parkeren, Stadsparkeren, Vipzo, parkeertegoed overboeken, etc., etc. Binnen een paar seconden geef je het op en verlaat de website.

 

Het is een gemiste kans en het is hoog tijd om over te gaan naar een nieuw platform.

 

Doordat wij overgaan naar een nieuw platform zijn alle processen geautomatiseerd. Als lid van Gepast Parkeren kun je dus naast parkeren ook standaard winkelen. Je hoeft niet meer apart aan te melden. Daarnaast wordt het parkeertegoed dat je ontvangt automatisch verwerkt op de maandelijkse factuur. Gemak dient de mens ;)

 

Let op!

 

Doordat wij overgaan naar een nieuw platform komt het oude platform te vervallen. Indien je hier parkeertegoed op hebt staan verzoeken wij je dit z.s.m. over te boeken naar het Stadsparkeren account.

 

Je kunt tot 30 april 2019 het parkeertegoed overboeken, daarna komt het te vervallen en kun je er geen aanspraak meer op maken!!